Chateau de Goyet

Activiteiten

Een onvergetelijke locatie!

Le Chateau de Goyet is een uniek kader voor een sprookjeshuwelijk, voor een familiefeest of een personeelsfeest… met een fotoshoot in de authentieke en indrukwekkende inkomhal of in de groenpartijen rondom. Chateau de Goyet is de locatie bij uitstek voor allerhande evenementen.

Op zoek naar een locatie voor jouw event?

Een sprookjesbruiloft, een spetterend familiefeest of een indrukwekkend bedrijfsfeest, in Chateau de Goyet beleeft u onvergetelijke momenten. Je betreedt het kasteel langs een impressionante inkomhal en gaat door naar een gezellige lange en trendy bar en 2 authentiek ingerichte zalen met prachtig uitzicht op de majestueuze tuin.

Bovendien hebben we 10 volledig gerenoveerde stijlvolle kamers om 40 gasten te laten overnachten. Wij verzorgen ook de catering van jouw feest tot in de puntjes! Alles is mogelijk, alles op maat van jouw wensen.

Fietsverhuur

Wil je de regio per fiets ontdekken? Wij bieden je de mogelijkheid om een elektrische mountainbike te huren voor 40 euro per dag.

De omgeving

Ontdek de talrijke activiteiten die je kan doen in de omgeving van Manoir de Goyet. Er is zeker voor elk wat wils!

Voor elk wat wils

Ontspannend of spannend, avontuurlijk of cultureel, in de nabijheid of iets verder af of gewoon iets naar jullie wensen…

In thema!

Jouw verblijf kan ook volledig gekaderd worden binnen een thema. Zo kan de Manoir of het Chateau omgebouwd tot het decor van Bridgerton met specifieke kledij, activiteiten en catering.

Chateau de Goyet

Neem contact op voor een offerte op maat

Rue de Mozet 7
5340 Goyet

BE 0836 629 552

Bekijk zeker ook onze kleinere locatie: Manoir de Goyet of onze algemene pagina van Maisons Mattelin.