Chateau de Goyet

Family & Business

De ideale locatie voor jouw bedrijfsevent!

Chateau de Goyet is de ideale groepslocatie voor al jouw bedrijfsevents. Van teambuildings, meetings en projectvoorstellingen tot recepties. Alles is mogelijk!

Teambuildings, meetings, projectvoorstellingen en recepties kunnen er vlot georganiseerd worden. De benedenverdieping kan flexibel worden ingericht naargelang de behoeften. Een aparte seminarieruimte kan worden georganiseerd o.a. met een groot touch screen voor presentaties. Een receptieopportuniteit kan aansluitend worden gecreëerd. Na de vergadertijd is “verfrissing” aan de bar beschikbaar!

Vraag zeker naar onze cateringsmogelijkheden en ontdek ook wat er te beleven valt in de streek rond het kasteel.

De perfecte plaats voor een uniek verblijf met familie en vrienden!

Chateau de Goyet is de ideale groepslocatie voor al jouw bedrijfsevents. Van teambuildings, meetings en projectvoorstellingen tot recepties. Alles is mogelijk!

Een unieke ligging in de prachtige Condroz en zeker ook de omgeving van het kasteel zijn trekpleisters voor ontdekkende natuurliefhebbers; ook het dorp Mozet (Gesves) is één van de mooiste dorpen van Wallonië.

De rust rond de Goyetsite lokt de bezoeker met picknickruimten en kindvriendelijk amusement. Ook daar is caterings mogelijk. 

Extra kamers!

De   Chateau is de ideale locatie voor familiefeesten, vriendenbijeenkomsten, huwelijksfeesten alsook bedrijfsmeetings, teambuildings en zomeer … In combinatie met de Manoir wordt het aantal slaapplaatsen verhoogd tot 55 (maximaal 60).

Op zoek naar een totaalconcept voor uw groep? Vraag gerust naar onze catering en/of activiteiten; dan maken wij graag een offerte op maat voor uw groep. Kijk hiervoor bij boeken naar de beschikbare periode en geef daar gerust via mail uw aanvraag door voor uw wensen.

Onderstaande linken geven reeds een idee van ons catering-en drankenaanbod
alsook een brochure met uitgewerkte activiteitenpakketten.
Chateau de Goyet

Neem contact op voor een offerte op maat!

Rue de Mozet 7
5340 Goyet

BE 0836 629 552

Bekijk zeker ook onze kleinere locatie: Manoir de Goyet of onze algemene pagina van Maisons Mattelin.